Forum dla fanów Sherlocka Holmesa

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-08-04 16:08:19

Sherlock
Redaktor
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 44.0.2403.125

No hej. >)

No to ja też się witam, hej. >)
Redaktor Sherly z tej strony. Początkowo chciałam dać "Sherlock", ale byłam pewna, że będzie zajęte. Potem sobie uświadomiłam, że to nowe forum. *głupia hao*
To jestem Natalia, rocznik 99', Piotrków Trybunalski. Dużo osób zwraca się do mnie per "hao" i to też jest mój aktualny pseudonim artystyczny. Kocham książki, muzykę, podróże, seriale i filmy. Byłam kiedyś otaku, a także grałam we wszystkie możliwe gry typu "Leauge of legends", "Elsword" czy "Metin2'. Z twórczością Arthura Conan Doyle zapoznałam się już około 7 lat temu, kiedy wujek kupił mi zbiór opowiadań. Filmy z Downeyem Jr obejrzałam w premierę, zaś serial BBC znam dopiero od stycznia. <:
Kocham slash, johnlocki, sheriaty, gibeusza i drarry.
I to chyba tyle.
A, i piszę ficki. >)

Meow?

tumblr_lx4sgaKlvo1qmpba6o1_500.jpg

#2 2015-08-04 16:11:12

DI Lestrade
Użytkownik
Liczba postów: 18
Ulubiony charakter?: Wszystkie
Ulubiony sezon?: Drugi. Chyba.
Ulubiony odcinek?: Irenka/Reichen/GG/SiP/SoT
Ulubiony pairing?: AdlerXSherlock, LestXMolly
Windows XPFirefox 39.0

Odp: No hej. >)

Witaj Haoś, Mamusiu [sred])

*konfowy wujek Jimmy, ale było już zajęte, więc zostałam Lestrade'm*

"Watson opisał Lestrade'a jako niskiego, chudego, ciemnookiego mężczyznę, mającego w sobie coś ze szczura. Holmes uważał go za osobę szybką i energetyczną, lecz ogólnie konwencjonalną."
"Dopóki noszę spodnie, mam w nich kieszeń na broń, a dopóki mam tę kieszeń, zawsze się w niej coś znajdzie." ~ Greg by wujek Doyle
tumblr_static_j.gif
Shut up and have a drink.

#3 2015-08-04 16:21:13

Moriarty
Administrator
Liczba postów: 24
Ulubiony charakter?: Lestrade
Ulubiony sezon?: Sezon pierwszy
Ulubiony pairing?: LestxSh, LestxMolly
Windows 8.1Firefox 39.0

Odp: No hej. >)

Hao, Johnlocku!
No per-praszam, że było zajęte [dblpt]P Zaraz Ci odstąpię, jak chcesz [dblpt]D No bo wiesz - nie daj co, to forum sławne się stanie i musi być jakiś postrach [dblpt]D
Standardowo : Hao na forum. Mam cichutką nadzieję, że w niedalekiej przyszłości opublikujesz tu swoje dzieło [dblpt]P

me.gif
Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo corizon Masilaye selavor Espouraye corizon Viyéra perayo Alfina kunteunda Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo... Eldoso quetelpiera Enfina vestiyo Elvando quetelpiera Vestiyo quieranda...

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum