Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Masz jakieś prace, które chcesz pokazać? Dać do oceny?
Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo corizon Masilaye selavor Espouraye corizon Viyéra perayo Alfina kunteunda Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo... Eldoso quetelpiera Enfina vestiyo Elvando quetelpiera Vestiyo quieranda...
Akurat sherlockowych prac trochę mam, więc tak dla rozkręcenia wątku ^^ Od dłuższego czasu tworzę bardzo mało, bo jednak pisanie fików daje mi więcej radości niż grafika, ale jednak parę mi się udało w pewnym okresie stworzyć:) Wszelkich sugestii z chęcią wysłucham, zdaję sobie też sprawę z braków w proporcjach i technice (...zwłaszcza nosach...) .. i z tym raczej wiele nie zrobię xd
http://isshi69nikkei.deviantart.com/gal … 2/Sherlock
Ostatnio edytowany przez isshi (2015-08-07 16:47:25)
Motyla noga! Cudownie rysujesz *.* Moran is so hot Nie podoba mi się tylko praca z Mycroftem, ale reszta jest genialna. A "Szkicobohomaz" wymiata
It’s only after we’ve lost everything that we’re free to do anything.
Mycroft jak sie zorientowałam po narysowaniu ma nieproporcjonalnie wielka głowę, a Sherlock spłaszczoną twarz i totalnie nie dało sie tego naprawić xD Szkicobohomaz to za to ogromny sentyment i poczatek mojej przygody z Sherlockiem - są to namazane na szybko kadry z Reichenabch Fall, ktore leciało sobie w TV, oglądałam tylko kątem oka, a potem zaczęłam oglądać wszytsko w necie i byl to początek trwającej po dziś dzień miłości <3 Cieszę się że ogólnie się podoba:)
Strony: 1