Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nazywam się Julia, mieszkam we wsi, której nikt nie zna, ale za rok przeniosę się prawie na stałe do Białegostoku
Piszę fiki, robię dziwne grafiki komputerowe, bawię się w tłumacza. Psycholog amator xD
Dużo się uczę, eksperymentuję ze swoim organizmem, cierpię na bezsenność.
Samotniczka, aspołeczna osóbka, manipulatorka, lekki autyzm. Przyjaciół nie mam.
Uważam się za osobę inteligentną, jestem bardzo silna psychicznie. Moja osobowość jest bardzo złożona, można mnie doskonale opisać słowem paradoks. Mam problem z odczuwaniem emocji, który polega na tym, że ich nie odczuwam (co jest cechą przydatną, żaden smuteczek i dół mnie nie ogranicza ) Płaczę na zawołanie xD
Urodzony lider. Potrafię zorganizować wszystko, tylko nie swój wolny czas.
Uwielbiam pracować pod presją czasu.
Mogę pomóc przy ficzkach, wiecie, interpunkcja, gramatyka, takie głupoty
Szczepan Holewa sensem życia
Wielbicielka zwierząt, pierogów, żurku i londyńskiej pogody
Naczelne pożeracze czasu i energii (czyt. seriale): Hannibal, Sherlock, The Walking Dead, Bates Motel.
Fanka twórczość Tolkiena i Dana Browna.
Ostatnio edytowany przez Segreto (2015-08-04 17:54:19)
It’s only after we’ve lost everything that we’re free to do anything.
Witaj,
podobnaś do mnie trochę.
Ja też Julia. Przynajmniej ze chrztu.
Mam nadzieję, że się będzie miło egzystowało forumowo.
Moja kolej na zadanie podstawowego pytania: co sądzisz o tostach?
Ostatnio edytowany przez DI Lestrade (2015-08-04 18:10:08)
"Watson opisał Lestrade'a jako niskiego, chudego, ciemnookiego mężczyznę, mającego w sobie coś ze szczura. Holmes uważał go za osobę szybką i energetyczną, lecz ogólnie konwencjonalną."
"Dopóki noszę spodnie, mam w nich kieszeń na broń, a dopóki mam tę kieszeń, zawsze się w niej coś znajdzie." ~ Greg by wujek Doyle
Shut up and have a drink.
Robię najlepsze tosty w rodzinie
Kocham tosty
Witam na forum kolejną fankę Tolkienowską, której mam nadzieję ujrzeć fiki u nas na forum, no chyba, że nie dotyczą one SH, ale miejsce na niedotyczące SH też będzie, więc spokojna głowa Twoja
Pierogi! Też je kochałam. Najbardziej ruskie, dopóki dwa dni temu nie musiałam na nie czekać dwie godziny w restauracji. *TAK, NIE doczekałam się*
Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo corizon Masilaye selavor Espouraye corizon Viyéra perayo Alfina kunteunda Qué viyéra perayo Elfina kuntedio Viyéra midasion Perayo... Eldoso quetelpiera Enfina vestiyo Elvando quetelpiera Vestiyo quieranda...
Nienawidzę ruskich pierogów od dnia, w którym zrobiła je moja siostra. Były okropne
Dopiero zaczęłam pisać, mam dwa rozdziały Hannigramowych przygód xD Sherlockowe fiki planuję pisać podczas przerwy świątecznej
Strony: 1